Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. C.P. Walraven
10

geweldig voor gesprek gehad diverse ins en outs besproken op de 1e dag van de bezichtiging de eerste een geweldig bod einde van de de dag nog hoger samen met xander dit laatste bod tecaccepteren Geweldig bedankt Beumer is een zeer goede makelaar met een groot regionaal bereik

Dhr. M. Oosterman
10

We zijn zeer goed geholpen door onze makelaar Niek Maathuis van Beumer makelaars. Het was een fijne samenwerking, werden goed op de hoogte gehouden.

Anoniem
10

Erik Bosman (makelaardij Beumer, de Meern) is een top makelaar en een fijne vent! Betrouwbaar, eerlijk, communiceert goed en snel, komt afspraken na en dat voor een scherpe prijs. Een nette man, geen gladde makelaar en laat bij potentiële kopers (klanten) een goede indruk na. Kritisch puntje: soms wat mis- communicatie met zijn collega's op kantoor, desondanks waren de puntjes goed te herstellen. Zij waren wel goed bereikbaar! Wij kijken terug naar een perfecte samenwerking en willen graag in de toekomst, opnieuw met Erik samenwerken. Bedankt Erik (en Niek ook, als back- up) en het kantoor van Beumer de Meern!

Dhr. Mark van Kats
10

Vanaf minuut geen verhaal over luchtkastelen of loze beloftes. Transparant en betrouwbaar! Wij hebben Beumer voor zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis in de arm genomen.

Dhr. Martijn Moret
10

Uitstekende service, duidelijke communicatie en zeer vriendelijke mensen. Niet onbelangrijk goed resultaat zowel als aankoop en verkoopmakelaar. Absoluut een aanrader in de regio! Inmiddels twee huizen gekocht en verkocht via Beumer en zou direct weer met ze in zee gaan! Staan open voor je wensen en eisen bij de verkoop en zorgen dat die waar gemaakt worden. Gedurende het gehele traject zijn de lijnen kort en is iedereen beschikbaar indien nodig.

Dhr. M.A. den Hartog
10

Het contact was zakelijk en plezierig. Heel belangrijk voor mij is dat ze zeggen wat ze doen en dat ze vervolgens doen wat ze hebben gezegd. Ondanks dat een huis verkopen met de huidige markt niet zo moeilijk is, werd er niets afgeraffeld en werden alle mogelijkheden optimaal benut, met als gevolg een mooie prijs.

Mevr. Bosman
8

Het contact was prettig en alles verliep precies zoals vooraf besproken was. Ook voor tussentijdse informatievragen was altijd ruimte en tijd.

Dhr. Polhuis
10

Vanaf het eerste moment, tot aan het einde traject, was Erik een perfecte begeleider in dit onze moeilijke periode. Hij heeft beide van ons professioneel dog persoonlijk goed geholpen. Meedenkende, oplossingsgericht. Ik kan Erik, en dus Beumer, zeker aanbevelen.

Dhr. J.A.F. Bonenkamp
10

Super makelaar. Duidelijk, goed in communicatie en advies en altijd werden afspraken nagekomen. Zeker een aanrader

Mevr. Frieda Berkelaar
10

Wij hebben onze woning verkocht in samenwerking met Niek Maathuis. Niek is in staat om zich in beide partijen te verplaatsen waardoor er een win-win situatie ontstaat en zowel de verkoper als de koper tevreden zijn. Communicatielijnen zijn kort en duidelijk en dat vonden wij prettig.

Anoniem
8

De samenwerking met Niek was heel erg goed. Wij vinden hem een zeer sympathieke, communicatieve en kundige makelaar. Ook was hij makkelijk bereikbaar en reageerde snel op berichtjes. Het advies dat wij kregen heeft ons erg geholpen bij de aan en verkoop van de woning en wij bevelen hem van harte aan!

Anoniem
10

Erik heeft de verkoop begeleid bij de verkoop van mijn woning. Ten alle tijde prettig contact gehad met Erik en de binnendienst. Zeer professionele partij.

Dhr. Van Geerenstein
10

Het contact met de makelaar is ons zeer goed bevallen. Hij heeft zeker zijn best gedaan om er een mooie prijs voor ons uit te slepen.

Dhr. Konings
9

Beumer makelaars heeft ons perfect geholpen, concreet en recht door zee. Prima zaken gedaan. Echt een aanrader. Niek nogmaals bedankt.

Dhr. E. Noorda
8

Beumer Garantiemakelaars heeft alles wat we verwachten van een goede nieuwbouwmakelaar; goede marktkennis, honger naar innovatie, denkt goed mee en bovenal zijn onze klanten er erg goed geholpen! Op naar een volgend project!

Anoniem
10

Erik Bosman doet waar hij goed in is, huizen verkopen. Professioneel en gedreven, denkt mee en zorgt voor goede begeleiding. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Ik kan hem, en zijn team, aanbevelen als een ervaren-, vriendelijke expert.

Anoniem
9

We zijn heel goed begeleid bij de verkoop van onze woning. Eerlijk en open communicatie. Snel antwoord op vragen en naar onze wensen en voorkeuren werd geluisterd. Erg tevreden over makelaar Erik en zijn collega's.

Dhr. Joop Gulikers
10

Een open en transparante makelaar die ons tijdens het hele traject goed heeft geïnformeerd over updates, afspraken is nagekomen, goed heeft geadviseerd over de presentatie van onze woning en uiteindelijk ook de juiste strategie heeft geadviseerd. Bedankt Niek!

Anoniem
10

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de afronding van de verkoop is Beumer zeer vakkundig en servicegericht. Er wordt goed meegedacht met de klant en alle afspraken worden keurig nagekomen.

Mevr. Mataich
9

Ik heb mijn makelaar de heer Rolan als vriendelijk en kundig ervaren. Het contact verliep goed, hij was bereikbaar en nam tijd voor mijn vragen. ik vond het belangrijk dat wanneer ik vragen had, die ook aan de makelaar kon stellen. Dat gaf me het gevoel dat ik op hem kon rekenen en er niet alleen voor te staan. Dat waardeer ik zeer. Kortom ik ben tevreden over de heer Rolan en wil hem zeker aanbevelen.

Dhr. T.A.J. te Poele
10

Fijn contact, korte lijnen. Als iemand verhindert is, staat er direct een volwaardige opvolger klaar

Anoniem
9

Wat een geweldige makelaar!, waar andere makelaars stoppen, gaan zij verder... Doet wat men beloofd en zorgen voor de meest optimale klantcontact.

Dhr. Van Eldik
8

Makelaar met gedegen kennis van de markt. Doet geen beloftes die niet kunnen worden nagekomen. Contact verliep erg soepel, dankzij Whatsapp konden we heel snel schakelen.

Anoniem
10

Volledig ontzorgd in het gehele proces en alles verliep stipt en keurig volgens afspraak. Dankzij het slimme onderhandelen van de makelaar een verkoopprijs gekregen ver boven verwachting.

Anoniem
10

We hebben voor de verkoop gekozen voor Beumer Garantiemakelaars, vanwege hun grote kennis op nieuwbouwgebied, omdat het om een doorverkoop ging van een woning die nog in aanbouw was. Mede door hun kennis van zaken op dit gebied hebben zij de notaris die de belast was met de afwikkeling van de verkoop de nodige uitleg verschaft over de verrekening van overdrachtsbelasting bij de doorverkoop van een nieuwbouw-woning. We hebben goed advies gekregen, er werd snel en deskundig gehandeld en we hebben het contact met hen altijd als zeer prettig ervaren. Kortom: wij zouden Beumer zeker aanraden bij vrienden of familie!

Anoniem
9

Ik heb het contact met Niek Maathuis als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Hij kwam als een 'frisse wervelwind' binnen en het gevoel was direct goed, je geeft toch iets heel belangrijks uit handen. Het is allemaal super snel en voorspoedig gegaan. Daarom zou ik Beumer Garantiemakelaars zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Anoniem
10

De makelaar voor De Meern en omstreken. Echt een aanrader. Een makelaarskantoor met een zeer gedreven team die er alles aan doet om je zo optimaal te ondersteunen op basis van je wensen. Ze denken echt met je mee. Onze woning hebben ze binnen 1 week weten te verkopen. We hadden ons niet beter kunnen wensen.

Anoniem
10

Met beumer garantiemakelaar hebben wij een zeer fijne service gehad. Het huis was binnen een week verkocht. Echt super!

Anoniem
9

Ik ben erg te spreken over Beumer garantiemakelaars. De makelaar zelf en ook de binnendienst waren goed bereikbaar. Ik kreeg altijd een antwoord op mijn vragen van de makelaar maar ook de dames van de binnendienst waren altijd duidelijk en vriendelijk.

Anoniem
10

Wij zijn blij dat we voor Beumer hebben gekozen. De eerst ontmoeting met onze makelaar Niek, was zeer positief. Hij is zeer kundig en weet dan ook precies waar hij over praat. Verder is het een fijn persoon om zaken mee te doen. We hebben, ondanks de iets hogere courtage dan die we bij 2 andere kantoren moesten betalen, financieel meer aan de verkoop overgehouden. De vraagprijs werd namelijk veel lager ingeschat door de andere 2 kantoren dan door Beumer. Daaruit blijkt dat Beumer de markt kent als geen ander. Ook het contact met het kantoor was zeer goed. Men is heel klantvriendelijk en erg accuraat. We kunnen geen enkel minpunt bedenken. Kort samengevat: We hadden geen betere makelaar kunnen kiezen. Niek en collega's, bedankt!

Anoniem
10

Goede en deskundige begeleiding bij het verkopen van het huis. Realistische verkoopprijs gekozen die volledig klopte met de huidige markt in onze wijk. Altijd snel contact en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Met uiteindelijk een succesvolle verkoop als eindresultaat.

Anoniem
9

Deskundige makelaar die zowel in het voor- als natraject zeer professioneel te werk gaat. Ik kan Beumer aan iedereen aanraden.

Anoniem
8

Prettige manier van communicatie. Kreeg ook het gevoel dat ze er alles aan deden om een mooie prijs te krijgen voor de woning. Wat een zeer welkome combinatie is, is dat ze samen met de Hypotheker in het zelfde pand zitten en hiermee goed samenwerken.

Anoniem
10

Wij zijn heel tevreden over onze makelaar, hij heeft ons huis heel snel verkocht! We werden goed op de hoogte gehouden van elke stap. Een top Makelaar!

Anoniem
10

Zeer fijne samenwerking met Erik. Hij heeft de markt perfect ingeschat! Duidelijke en realistische inschatting van de verkoopprijs en toe te passen verkoopstrategie. Daarnaast uitstekend rekening houdend met onze wensen. Goede service naar ons evenals naar de mensen die kwamen bezichtigen. ECHT TOP!!

Anoniem
8

Deskundige en correcte makelaar. Is gedreven om je huis tegen een goede prijs zo snel mogelijk te verkopen en werkt met een professionele fotograaf. Na bezichtigingen krijg je een heldere terugkoppeling om de volgende stap te bepalen. Onderhandelen is niet mijn vak maar wel die van deze makelaar zodat mijn huis tegen een zeer goede prijs verkocht kon worden.

Anoniem
8

Een goede makelaar met een gedegen kennis van zaken. Altijd hulpvaardig en zeer prettig in de omgang en fijn om zaken mee te kunnen doen.

Anoniem
9

goede service en prettig samenwerken. Nog veel belangrijker: een realistisch beeld geven van de waarde van het huis. Geen te hoge verwachtingen scheppen.. gewoon met twee benen op de grond. Voornamelijk de samenwerking met Niek Maathuis was super. Als je dan toch mag kiezen welke medewerker je komt adviseren, zou ik voor hem kiezen!

Anoniem
9

Erg profesionele makelaar. Weet goed waar hij het over heeft en heeft goede ideeen voor een verkoopstrategie! Snel actie ondernomen en heel snel verkocht!

Anoniem
7

Leuke jonge club.Hebben verstand van zaken. Tijdens de verkoop was de markt echter zo dat vraag en aanbod voor de kopende partij een probleem was. Ofwel, tijdens de open huizen dag van 3 december jl is de woning dan ook binnen 3 dagen verkocht!

Anoniem
8

Wij zijn begeleid door Niek Maathuis. Zijn deskundigheid, maar zeker ook zijn enthousiasme hebben ervoor gezorgd dat onze woning binnen een redelijke termijn voor een goede prijs is verkocht.

Anoniem
10

Super blij dat we voor Beumer Makelaars gekozen hebben. Zeler aam te raden en mochten we ooit weer een makelaar nodig hebben komen we zeker terug. Hebben verstand van de markt, vriendelijk en accuraat.

Anoniem
10

Prima contact, bekwame makelaars, goede marktkennis en vernieuwende strategie. Zeker aanbeveling voor verkoop.

Anoniem
9

Goede ervaringen met deze makelaar. Op vragen van onze kant werd altijd snel en adequaat gereageerd.

Anoniem
9

Wij zijn bijzonder tevreden over de diensten van Beumer Makelaars. Voor ons waren ze bereikbaar, en altijd netjes. Zij hebben kennis van de omgeving, en zijn doelbewust. Wij voelden ons echt vertegenwoordigd.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep goed, zowel telefonisch, per mail als per app was er communicatie mogelijk, waardoor je snel antwoord op je vragen kreeg! De makelaar dacht mee en gaf goede adviezen omtrent verkoop, prijs ed.

Anoniem
9

Na een prettig gesprek afgelopen jaar tijdens taxatie, gekozen voor Eric van makelaar Beumer. Zijn enthousiasme over de woning en vertrouwen in de woningmarkt gaven de doorslag. Het voorbereidende werk ging heel snel en tijdens de verkoopperiode heeft Eric uitstekende service geleverd. Na gedegen advies over de verkoopstrategie heeft Eric binnen afzienbare tijd onze woning boven verwachting verkocht. Het contact verliep tijdens het traject erg goed, we kregen snel en uitvoerig antwoord op onze vragen en werden keurig op de hoogte gehouden van de bezichtigingen. We raden toekomstige verkopers Eric dan ook van harte aan.

Anoniem
10

Erik heeft mij goed geadviseerd en vooral goed gecommuniceerd! Het huis is ruim boven de vraagprijs verkocht mede door zijn aanpak.

Anoniem
10

Goed getaxeerd. Daardoor was het huis snel verkocht boven de vraagprijs. Beumer heeft ons veel werk uit handen genomen, met name de lastige onderhandelingen met potentiële kopers. Ik ben daar gewoon niet goed in en daarom denk ik dat Beumer zijn kosten ruimschoots heeft terugverdiend. Nee, voor mij geen Makelaarsland. Ik kan iedereen Beumer van harte aanbevelen!

Anoniem
10

Goed getaxeerd. Daardoor was het huis snel verkocht boven de vraagprijs. Beumer heeft ons veel werk uit handen genomen, met name de lastige onderhandelingen met potentiële kopers. Ik ben daar gewoon niet goed in en daarom denk ik dat Beumer zijn kosten ruimschoots heeft terugverdiend. Nee, voor mij geen Makelaarsland. Ik kan iedereen Beumer van harte aanbevelen!

Terug
Recent bekeken