Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Het contact met makelaar Niek Maathuis verliep prima. Jong, enthousiast en niet te veel praatjes. Hij doet wat hij zegt. Ons huis was met een week verkocht.

Dhr. Emiel van den Hijligenberg
10

Onze makelaar, Niek Maathuis, heeft ons bijzonder goed geadviseerd en begeleid. wij hebben geen enkel probleem ondervonden en zijn erg tevreden over het verloop.

Anoniem
9

Zeer tevreden. Onze makelaar was erg open en direct in zijn communicatie. Goed gevoel van vertrouwen.

Anoniem
9

Niek is een hele fijne makelaar! Hij is erg makkelijk bereikbaar en legt alle stappen goed uit! Zeker een aanrader!

Anoniem
9

In de aanloop naar de verkoop van onze woning hebben we goede adviezen gehad. Daarnaast was de beschikbaarheid en de van onze makelaar Erik was top.

Anoniem
9

Prettige makelaar om mee samen te werken in een overspannende huizenmarkt! Goed advies wat we zeker aan andere aanraden.

Anoniem
9

Contract ging soepel. Er konden snel afspreken worden gemaakt. Ze hebben een prima tekst gemaakt en de verdere begeleiding was ook goed. Verkoop was boven verwachting.

Anoniem
10

Makelaar Niek en de andere betrokkenen van dit kantoor hebben fantastisch werk verricht. De juiste koper was snel gevonden en de verkoopprijs was boven verwachting.

Anoniem
9

Wij hebben prima ervaringen met onze makelaar Beumer, vriendelijk en snel geholpen, klopte gewoon allemaal, gewoon heel goed en van harte aan te bevelen!

Dhr. Anthony Groothedde
10

Niek en Joyce hebben ons goed geholpen met de verkoop van ons huis. Veel met ons mee gedacht en bij gestaan in beslissingen waar nodig. Erg vriendelijk en sociaal zijn ze!

Dhr. M. Lutterman
10

Er was na het eerste contact al direct een klik met onze betreffende makelaar: Erik Bosman. Heeft ruim de tijd genomen om alles door te nemen en te bespreken. Vooral de service vond Ik erg fijn. Het is niet de goedkoopste maar het geld zeker waard!

Anoniem
9

Fijn contact met Niek! Veel kennis, goede communicatie en top verkoper! Kan Beumer en Niek bij iedereen aanraden!

Anoniem
8

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Beumer. Een groot pluspunt was ook de WhatsApp mogelijkheid van correspondentie, waardoor we snel een bericht konden sturen en hier ook weer snel antwoord op kregen. Zelfs tijdens een vrije dag van makelaar Niek Maathuis!! Kortom zeker aan te bevelen.

Dhr. F. Kanne
10

Erik Bosman heeft de verkoop van ons huis perfect begeleid, zowel zakelijk als persoonlijk. Communicatie is open en altijd een snelle reactie. Voor de verkoop prima adviezen gekregen. Erik voelt daarnaast ook persoonlijk mee waardoor je echt het gevoel hebt dat je samen het huis aan het verkopen bent. Ook nadat de handtekening is gezet denkt Erik actief mee over alle te nemen stappen. Zeker een aanrader om de verkoop door Beumer makelaars te laten verzorgen.

Dhr. Pieter Driessen
9

Super contact gehad met de makelaar (Xander Groot) Xander hield ons altijd op de hoogte van de status van de verkoop en heeft dit ook tot een goed einde gebracht. Verder was hij behulpzaam toen er op de Marelaan was ingebroken en heeft hij het proces verbaal met de politie geregeld. Wat mij betreft een top makelaar.

Dhr. de Wit
10

De ondersteuning door Beumer Garantiemakelaars bij de verkoop van ons huis was wat ons betreft een dikke 10. De deskundigheid, de prachtige foto's van ons huis en de korte lijntjes met Erik Bosman is precies wat je bij een makelaar hoopt te vinden.

Anoniem
8

Zeer vlotte verkoop en prima begeleiding vanuit Beumer! De huidige marktomstandigheden hebben uiteraard ook bijgedragen, maar de professionaliteit van Beumer is gewoon top.

Dhr. C.P. Walraven
10

geweldig voor gesprek gehad diverse ins en outs besproken op de 1e dag van de bezichtiging de eerste een geweldig bod einde van de de dag nog hoger samen met xander dit laatste bod tecaccepteren Geweldig bedankt Beumer is een zeer goede makelaar met een groot regionaal bereik

Dhr. M. Oosterman
10

We zijn zeer goed geholpen door onze makelaar Niek Maathuis van Beumer makelaars. Het was een fijne samenwerking, werden goed op de hoogte gehouden.

Anoniem
10

Erik Bosman (makelaardij Beumer, de Meern) is een top makelaar en een fijne vent! Betrouwbaar, eerlijk, communiceert goed en snel, komt afspraken na en dat voor een scherpe prijs. Een nette man, geen gladde makelaar en laat bij potentiële kopers (klanten) een goede indruk na. Kritisch puntje: soms wat mis- communicatie met zijn collega's op kantoor, desondanks waren de puntjes goed te herstellen. Zij waren wel goed bereikbaar! Wij kijken terug naar een perfecte samenwerking en willen graag in de toekomst, opnieuw met Erik samenwerken. Bedankt Erik (en Niek ook, als back- up) en het kantoor van Beumer de Meern!

Dhr. Mark van Kats
10

Vanaf minuut geen verhaal over luchtkastelen of loze beloftes. Transparant en betrouwbaar! Wij hebben Beumer voor zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis in de arm genomen.

Dhr. Martijn Moret
10

Uitstekende service, duidelijke communicatie en zeer vriendelijke mensen. Niet onbelangrijk goed resultaat zowel als aankoop en verkoopmakelaar. Absoluut een aanrader in de regio! Inmiddels twee huizen gekocht en verkocht via Beumer en zou direct weer met ze in zee gaan! Staan open voor je wensen en eisen bij de verkoop en zorgen dat die waar gemaakt worden. Gedurende het gehele traject zijn de lijnen kort en is iedereen beschikbaar indien nodig.

Dhr. M.A. den Hartog
10

Het contact was zakelijk en plezierig. Heel belangrijk voor mij is dat ze zeggen wat ze doen en dat ze vervolgens doen wat ze hebben gezegd. Ondanks dat een huis verkopen met de huidige markt niet zo moeilijk is, werd er niets afgeraffeld en werden alle mogelijkheden optimaal benut, met als gevolg een mooie prijs.

Mevr. Bosman
8

Het contact was prettig en alles verliep precies zoals vooraf besproken was. Ook voor tussentijdse informatievragen was altijd ruimte en tijd.

Dhr. Polhuis
10

Vanaf het eerste moment, tot aan het einde traject, was Erik een perfecte begeleider in dit onze moeilijke periode. Hij heeft beide van ons professioneel dog persoonlijk goed geholpen. Meedenkende, oplossingsgericht. Ik kan Erik, en dus Beumer, zeker aanbevelen.

Dhr. J.A.F. Bonenkamp
10

Super makelaar. Duidelijk, goed in communicatie en advies en altijd werden afspraken nagekomen. Zeker een aanrader

Mevr. Frieda Berkelaar
10

Wij hebben onze woning verkocht in samenwerking met Niek Maathuis. Niek is in staat om zich in beide partijen te verplaatsen waardoor er een win-win situatie ontstaat en zowel de verkoper als de koper tevreden zijn. Communicatielijnen zijn kort en duidelijk en dat vonden wij prettig.

Anoniem
8

De samenwerking met Niek was heel erg goed. Wij vinden hem een zeer sympathieke, communicatieve en kundige makelaar. Ook was hij makkelijk bereikbaar en reageerde snel op berichtjes. Het advies dat wij kregen heeft ons erg geholpen bij de aan en verkoop van de woning en wij bevelen hem van harte aan!

Anoniem
10

Erik heeft de verkoop begeleid bij de verkoop van mijn woning. Ten alle tijde prettig contact gehad met Erik en de binnendienst. Zeer professionele partij.

Dhr. Van Geerenstein
10

Het contact met de makelaar is ons zeer goed bevallen. Hij heeft zeker zijn best gedaan om er een mooie prijs voor ons uit te slepen.

Dhr. Konings
9

Beumer makelaars heeft ons perfect geholpen, concreet en recht door zee. Prima zaken gedaan. Echt een aanrader. Niek nogmaals bedankt.

Dhr. E. Noorda
8

Beumer Garantiemakelaars heeft alles wat we verwachten van een goede nieuwbouwmakelaar; goede marktkennis, honger naar innovatie, denkt goed mee en bovenal zijn onze klanten er erg goed geholpen! Op naar een volgend project!

Anoniem
10

Erik Bosman doet waar hij goed in is, huizen verkopen. Professioneel en gedreven, denkt mee en zorgt voor goede begeleiding. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Ik kan hem, en zijn team, aanbevelen als een ervaren-, vriendelijke expert.

Anoniem
9

We zijn heel goed begeleid bij de verkoop van onze woning. Eerlijk en open communicatie. Snel antwoord op vragen en naar onze wensen en voorkeuren werd geluisterd. Erg tevreden over makelaar Erik en zijn collega's.

Dhr. Joop Gulikers
10

Een open en transparante makelaar die ons tijdens het hele traject goed heeft geïnformeerd over updates, afspraken is nagekomen, goed heeft geadviseerd over de presentatie van onze woning en uiteindelijk ook de juiste strategie heeft geadviseerd. Bedankt Niek!

Anoniem
10

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot aan de afronding van de verkoop is Beumer zeer vakkundig en servicegericht. Er wordt goed meegedacht met de klant en alle afspraken worden keurig nagekomen.

Mevr. Mataich
9

Ik heb mijn makelaar de heer Rolan als vriendelijk en kundig ervaren. Het contact verliep goed, hij was bereikbaar en nam tijd voor mijn vragen. ik vond het belangrijk dat wanneer ik vragen had, die ook aan de makelaar kon stellen. Dat gaf me het gevoel dat ik op hem kon rekenen en er niet alleen voor te staan. Dat waardeer ik zeer. Kortom ik ben tevreden over de heer Rolan en wil hem zeker aanbevelen.

Dhr. T.A.J. te Poele
10

Fijn contact, korte lijnen. Als iemand verhindert is, staat er direct een volwaardige opvolger klaar

Anoniem
9

Wat een geweldige makelaar!, waar andere makelaars stoppen, gaan zij verder... Doet wat men beloofd en zorgen voor de meest optimale klantcontact.

Dhr. Van Eldik
8

Makelaar met gedegen kennis van de markt. Doet geen beloftes die niet kunnen worden nagekomen. Contact verliep erg soepel, dankzij Whatsapp konden we heel snel schakelen.

Anoniem
10

Volledig ontzorgd in het gehele proces en alles verliep stipt en keurig volgens afspraak. Dankzij het slimme onderhandelen van de makelaar een verkoopprijs gekregen ver boven verwachting.

Anoniem
10

We hebben voor de verkoop gekozen voor Beumer Garantiemakelaars, vanwege hun grote kennis op nieuwbouwgebied, omdat het om een doorverkoop ging van een woning die nog in aanbouw was. Mede door hun kennis van zaken op dit gebied hebben zij de notaris die de belast was met de afwikkeling van de verkoop de nodige uitleg verschaft over de verrekening van overdrachtsbelasting bij de doorverkoop van een nieuwbouw-woning. We hebben goed advies gekregen, er werd snel en deskundig gehandeld en we hebben het contact met hen altijd als zeer prettig ervaren. Kortom: wij zouden Beumer zeker aanraden bij vrienden of familie!

Anoniem
9

Ik heb het contact met Niek Maathuis als zeer prettig en persoonlijk ervaren. Hij kwam als een 'frisse wervelwind' binnen en het gevoel was direct goed, je geeft toch iets heel belangrijks uit handen. Het is allemaal super snel en voorspoedig gegaan. Daarom zou ik Beumer Garantiemakelaars zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Anoniem
10

De makelaar voor De Meern en omstreken. Echt een aanrader. Een makelaarskantoor met een zeer gedreven team die er alles aan doet om je zo optimaal te ondersteunen op basis van je wensen. Ze denken echt met je mee. Onze woning hebben ze binnen 1 week weten te verkopen. We hadden ons niet beter kunnen wensen.

Anoniem
10

Met beumer garantiemakelaar hebben wij een zeer fijne service gehad. Het huis was binnen een week verkocht. Echt super!

Anoniem
9

Ik ben erg te spreken over Beumer garantiemakelaars. De makelaar zelf en ook de binnendienst waren goed bereikbaar. Ik kreeg altijd een antwoord op mijn vragen van de makelaar maar ook de dames van de binnendienst waren altijd duidelijk en vriendelijk.

Anoniem
10

Wij zijn blij dat we voor Beumer hebben gekozen. De eerst ontmoeting met onze makelaar Niek, was zeer positief. Hij is zeer kundig en weet dan ook precies waar hij over praat. Verder is het een fijn persoon om zaken mee te doen. We hebben, ondanks de iets hogere courtage dan die we bij 2 andere kantoren moesten betalen, financieel meer aan de verkoop overgehouden. De vraagprijs werd namelijk veel lager ingeschat door de andere 2 kantoren dan door Beumer. Daaruit blijkt dat Beumer de markt kent als geen ander. Ook het contact met het kantoor was zeer goed. Men is heel klantvriendelijk en erg accuraat. We kunnen geen enkel minpunt bedenken. Kort samengevat: We hadden geen betere makelaar kunnen kiezen. Niek en collega's, bedankt!

Anoniem
10

Goede en deskundige begeleiding bij het verkopen van het huis. Realistische verkoopprijs gekozen die volledig klopte met de huidige markt in onze wijk. Altijd snel contact en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Met uiteindelijk een succesvolle verkoop als eindresultaat.

Anoniem
9

Deskundige makelaar die zowel in het voor- als natraject zeer professioneel te werk gaat. Ik kan Beumer aan iedereen aanraden.

Anoniem
8

Prettige manier van communicatie. Kreeg ook het gevoel dat ze er alles aan deden om een mooie prijs te krijgen voor de woning. Wat een zeer welkome combinatie is, is dat ze samen met de Hypotheker in het zelfde pand zitten en hiermee goed samenwerken.

Terug
Recent bekeken