Huurwoning VLEUTEN-De Meern

Ben je op zoek naar een huurwoning in de regio Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De huizen die wij verhuren vind je eenvoudig bij ons op de website. Wij helpen je graag met de zoektocht. Met een bezichtiging, aanvullende informatie of het actief zoeken naar huurwoningen in de regio Utrecht zijn wij jouw ideale partner. Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

huurwoning in Utrecht bezichtigen

Op zoek naar de ideale huurwoning in Vleuten-De Meern

Een huurwoning kan om verschillende redenen interessant zijn. Je zoekt een tijdelijk verblijf. Misschien heb je op dit moment niet de middelen om een huis te kopen. Of mogelijk zoek je een huurwoning om je bedrijf in te vestigen. Ongeacht de reden helpt Beumer Garantiemakelaars De Meern graag met het zoeken naar een geschikte huurwoning.

De voordelen van wonen in een huurwoning

De voordelen worden vaak vergeten, maar mogen niet ontbreken in de keuze tussen het kopen en huren. Het huren van een huis kent verschillende voordelen:

  • De verantwoordelijkheid voor het (grote) onderhoud aan huurwoningen ligt bij de verhuurder. Wanneer schade of een defect optreedt, zal de verhuurder actie moeten ondernemen. Ook de kosten voor het onderhoud aan de woning liggen bij de verhuurder.
  • Naast de kosten voor het onderhoud aan de huurwoning betaalt de verhuurder ook de verplichte verzekeringen en belastingen. Je hebt dus alleen te maken met de huurprijs van de woning.
  • Het wonen in een huurhuis is flexibeler dan in een koopwoning. Op het moment dat je besluit om het huurhuis uit te gaan, kun je zonder al te veel gedoe het huurcontract opzeggen. Zo kun je op korte termijn intrekken op een andere plek.
  • Als huurder ben je beschermt door de wettelijke huurbescherming. Dit houdt in dat het huurcontract niet zomaar kan worden opgezegd door de verhuurder. Je kunt dus niet zomaar uit je huurhuis worden gezet.
  • Het kan zijn dat je in aanmerking komt voor huurtoeslag. Dit is een bijdrage van de overheid op basis van het inkomen, het vermogen en de huurprijs. Als bewoner van een huurhuis heb je dit voordeel wel, terwijl kopers dit voordeel niet hebben.

Hopelijk is het duidelijk dat het huren van een huis ook duidelijke voordelen heeft.

 

Aanbod huurwoningen in Vleuten-De Meern

In De Meern is er een uitgebreid aanbod aan huurwoningen. Zo is er altijd een ideale huurwoning voor je te vinden. Ook als je op zoek bent naar een huurhuis in Maarssen of Utrecht dan helpen wij jou graag met de zoektocht. Je kunt altijd contact met ons opnemen. Neem gerust een kijkje in het aanbod aan huurhuizen!

Bekijk het aanbod huurwoningen Inschrijfformulier Neem contact met mij op