Nieuwbouwwoning gekocht?

 

Heb jij je oog laten vallen op een nieuwbouwproject of heb je een nieuwbouwwoning gekocht? Wij komen graag bij je langs om de waarde vast te stellen. Daarnaast adviseren we je graag over het perfecte moment om je woning in de verkoop te zetten.

Indicatie van de verwachte verkoopprijs

Een waardebepaling voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de verwachte verkoopprijs. Bovendien is een waardebepaling geheel vrijblijvend. Naar aanleiding van de waardebepaling kun je besluiten of je de woning via ons in de verkoop wilt zetten.

Hypotheek

Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning vraagt vaak net wat andere aandachtspunten dan een hypotheek voor een bestaande woning. Bij een nieuwbouwwoning hoef je bijvoorbeeld geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten te betalen. Maar krijg je wel extra te maken met extra kosten voor de tuin en de erafscheiding. Of met een bouwdepot en een langere geldigheid van je hypotheekofferte.

Wij werken samen met De Hypotheekshop. Zij kunnen je alles vertellen over de bouw van je huis, de oplevering, bouwrente en natuurlijk je hypotheek. 

Wil je meer informatie over het verkopen van je huis via Beumer Garantiemakelaars of wil je een vrijblijvende waardebepaling? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 030-6776000 of mail naar info@beumer.nl

Wil je meer informatie over een hypotheek afsluiten via De Hypotheekshop De Meern of wil je een vrijblijvend eerste gesprek? Vul dan het onderstaande formulier in, bel 030-67758000 of mail naar demeern870@hypotheekshop.nl.

Graag bij opmerkingen aangeven of je een afspraak voor waardebepaling of/en een hypotheekgesprek wilt maken.