Bij Beumer Garantiemakelaars De Meern ben je aan het juiste adres!

Beumer Garantiemakelaars is een jong, laagdrempelig en innovatief makelaarskantoor met vestigingen in De Meern, Utrecht en Maarssen. Op ons kantoor werkt een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die veel kennis hebben van de lokale en regionale markt. Allen hebben ervaring én een gedegen opleiding in de makelaardij.

Naast het aankopen, verkopen, verhuren en taxeren van bestaande woningen, zijn wij ook actief op het gebied van nieuwbouw. Vaak wordt ons kantoor al vanaf het beginstadium betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio Utrecht. 

Beumer Garantiemakelaars De Meern

De garanties, klanten en cijfers spreken

154 verkochte woningen vanaf januari 2019 tot juni 2019
27 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: dagen
3% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: %

Ons team

Bij Beumer Garantiemakelaars De Meern helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Jouw huis sneller verkopen?

Je huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis ben je samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan jouw objectieve kijk op je huis verkopen lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken