€ 850,- /mnd

Te huur: Bouwnummer Bouwnummer 1, 3704 Zeist

Onderdeel van nieuwbouwproject De Clomp

Beschrijving

Lees meer
Huren in Zeist !

Wonen in De Clomp staat voor comfortabel wonen met àlles wat je nodig hebt aan voorzieningen in jouw buurt. Of het nu de huisarts, fysiotherapeut, sporten of je dagelijkse boodschappen betreft, alles vind je op een steenworp afstand. Maar De Clomp biedt met de Grift en de nabijheid van het Utrechts Landschap met haar weelderige landgoederen ook een overdaad aan groen om te recreëren.

Interesse in een nieuwbouwappartement van De Clomp? Schrijf je vrijblijvend in op de projectwebsite: wonenindeclomp.nl

De 44 vrije-sector huur appartementen die nu worden gerealiseerd bestaan uit twee- en driekamerappartementen met een omvang van 65 m² tot 89 m². Meer informatie over deze nieuwbouw appartementen in Zeist, zoals plattegronden, afwerkingsniveau en prijzen volgt op een later tijdstip. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, meld je dan alvast aan!

De Clomp ligt in de stad Zeist. Al eeuwenlang wordt Zeist geroemd om de combinatie van haar prachtige landschap en centrale ligging. Zeist, met haar ruim 60.000 inwoners, ligt in het hart van het land. Dicht bij Utrecht en perfect bereikbaar door haar eigen station, uitvalswegen naar de A12 en A28 en goede busverbindingen. Ook beschikt Zeist over een uitgebreid fietspadennetwerk. Vanuit De Clomp is het centrum van Zeist slechts 10 minuten fietsen.

De Clomp is gelegen in de wijk Zeist-West, een groen en ruim opgezette wijk rustig van aard met een goed voorzieningenniveau. De woningen worden in 2019 opgeleverd. Meld je aan via de website en je wordt geïnformeerd door Beumer Garantiemakelaars zodra de verhuur start.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4311338
Prijs € 850,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 8 november 2018
Laatste wijziging Vrijdag 1 maart 2019
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 65 m²
Inhoud 170 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
Terug
Recent bekeken