€ 1.000,- /mnd

Te huur: Bouwnummer Bouwnummer 3, 3704 Zeist

Onderdeel van nieuwbouwproject De Clomp

Beschrijving

Lees meer
BINNENKORT IN VERHUUR

De aanleiding voor de herontwikkeling van De Clomp komt voort uit het gegeven dat de bebouwing en stedenbouwkundige principes van het (winkel)centrum De Clomp stamden uit het eind van de jaren zeventig en niet meer voldeden aan de wensen en eisen van de gebruikers van het gebied. Zowel ondernemers als bezoekers ondervonden problemen van de verouderde structuur. Doordat het centrum verborgen lag en het winkelcentrum vooral naar binnen was gericht, was het lastig de consument te bereiken. Ten minste twee forse ingrepen waren noodzakelijk om het introverte karakter van het centrum om te buigen tot een uitnodigend centrum. De stedenbouwkundige structuur moest transparant en open worden zodat het centrum zich beter kon presenteren aan de gebruikers daarvan. De tweede ingreep was het herschikken van de functies in het gebied. De winkels en de voorzieningen moeten zo gepositioneerd worden dat er meer levendigheid en activiteit ontstaat. De introductie van woningen en doorgaande routes zijn hierbij belangrijke factoren.

Om dit te bewerkstelligen dienden de sporthal, gezondheids- en wijkcentrum evenals het winkelcentrum in zijn geheel te worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Daarnaast worden 88 woningen toegevoegd verspreid over vier gebouwen.

Aan de Koppeldijk is inmiddels een nieuw multifunctionele accommodatie gerealiseerd waar het gezondheidscentrum, de sporthal, het wijkcentrum en 22 sociale huurwoningen onderdak hebben gevonden. Fase 1. Tezamen met de scholen, het kerkelijk centrum en de nieuwe moskee is de Koppeldijk een as met een diversiteit aan sociale en maatschappelijke functies.

Haaks op de Koppeldijk wordt een nieuwe verkeersstructuur gesitueerd die een verbinding vormt tussen de Weteringenlaan en het parkeerplein. Aan het parkeerplein worden drie blokken gerealiseerd die zullen bestaan uit een plint van circa 7.700m² aan commerciële ruimten, waaronder de supermarkten AH, Deen en Aldi, met op de verdieping in twee lagen totaal 66 vrije-sector huurappartementen. De bouw hiervan zal in twee fasen geschieden.

De Clomp, het hart van de wijk Zeist-West, wordt totaal vernieuwd en biedt met zijn diversiteit aan functies alles wat een centrum nodig heeft. Wonen, welzijn en winkelen, alles dichtbij!

Interesse in een nieuwbouwappartement van De Clomp? Schrijf je vrijblijvend in op de projectwebsite: wonenindeclomp.nl

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4317540
Prijs € 1.000,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 13 november 2018
Laatste wijziging Vrijdag 1 maart 2019
Bouw
Type object Appartement, galerijflat
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Platdak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 88 m²
Inhoud 228 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja
Terug
Recent bekeken