€ 881.000,- v.o.n.

Te koop: Houtzagerij 2bnr 18, 1251 GK Laren

Onderdeel van nieuwbouwproject De Houtzagerij

Beschrijving

Lees meer
Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. De drie architectenbureaus, die als team hebben samengewerkt bij het ontwerpen van dit plan, hebben ieder met volle aandacht en toewijding de individuele woningen ontworpen. Daardoor is een zeer rijk plan ontstaan dat zijn gelijke niet kent en waarin iedere woning anders is.

Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn leven: zo dicht bij het Larense dorpshart, met haar vele horecafaciliteiten en andere gezellige dorpsactiviteiten en toch in een groene en rustige omgeving, kan met recht uniek genoemd worden. Kinderen kunnen hier fantastisch opgroeien.

Op deze plek, met een rijke, ondernemende historie, worden na een lange tijd van planvorming 8 vrijstaande, 14 geschakelde en 14 rug-aan-rug woningen gebouwd. Iedere woning is uniek en, in overleg met het betrokken bouwbedrijf, op uw wensen af te stemmen.

Het terrein wordt een omgeving op zich. De meanderende straat door het plan, de zijstraatjes en -paden met Larense profielen, het plantsoen en het groen, alles wordt aangelegd om een zo fraai en prettig mogelijke woonomgeving te creëren. De karakteristieke kraanbaan wordt gerenoveerd en in oude luister hersteld. De Houtzagerij is een oase van rust; lopen of fietsen naar het dorp of de sport is het credo.

Kies de woning die het beste bij u past en vervolmaak de woning in samenspraak met het bouwbedrijf: zo’n gelegenheid is een echte once in a lifetime.

Kijk voor meer informatie op de website van De Houtzagerij.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17228/4176513
Prijs € 881.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 26 juli 2018
Laatste wijziging Donderdag 25 april 2019
Bouw
Type object Woonhuis, villa, geschakelde woning
Soort bouw Nieuwbouw
Type dak Samengesteld
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Inhoud 444 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Uitrusting
Verwarmingssysteem Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Tuin aanwezig Ja
Terug
Recent bekeken